ДЕЯКІ АСПЕКТИ МЕТРОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОБЛІКУ ХАРЧОВОЇ І ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Анотація
В даній статті обгрунтовується необхідність внесення змін у існуючу нормативну документацію, вирішення проблем обліку в галузі вино-горілчаного виробництва та розглядаються функціональні можливості, що сприятимуть підвищенню достовірності вимірювань і якості продукції.
Завантаження
| Переглядів анотації: 103 | Завантажень PDF: 71 |
Посилання
«Методические указания РД 10 – 04 – 5 – 87. Резервуары и технологическое оборудование стандартные и измерительные. Определение общей и интервальных вместимостей».
ДСТУ 4218:2003 Метрологія. Резервуари стальні горизонтальні циліндричні. Методика повірки (ГОСТ 8.346 – 2000, MOD).
ДСТУ 4147:2003 Метрологія. Резервуари сталеві вертикальні циліндричні. Методика повірки (ГОСТ 8.570 – 2000, MOD).