ДЕЯКІ АСПЕКТИ МЕТРОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОБЛІКУ ХАРЧОВОЇ І ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНОЇ ПРОДУКЦІЇ

  • Л. В. Коломієць Одеська державна академія технічного регулювання та якості https://orcid.org/0000-0003-2341-3345
  • А. І. Новікова Одеська державна академія технічного регулювання та якості
  • Р. В. Злобін Державне підприємство «Одеський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації»
  • В. І. Новіков Державне підприємство «Одеський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації»
Ключові слова: облік, контроль, технічнівимоги, технічнадокументація, методики перевірки.

Анотація

В даній статті обгрунтовується необхідність внесення змін у існуючу нормативну документацію, вирішення проблем обліку в галузі вино-горілчаного виробництва та розглядаються функціональні можливості, що сприятимуть підвищенню достовірності вимірювань і якості продукції.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів анотації: 62 | Завантажень PDF: 61 |

Посилання

«Методические указания РД 10 – 04 – 5 – 87. Резервуары и технологическое оборудование стандартные и измерительные. Определение общей и интервальных вместимостей».

ДСТУ 4218:2003 Метрологія. Резервуари стальні горизонтальні циліндричні. Методика повірки (ГОСТ 8.346 – 2000, MOD).

ДСТУ 4147:2003 Метрологія. Резервуари сталеві вертикальні циліндричні. Методика повірки (ГОСТ 8.570 – 2000, MOD).

Опубліковано
2013-12-16
Як цитувати
[1]
Л. В. Коломієць, А. І. Новікова, Р. В. Злобін, і В. І. Новіков, «ДЕЯКІ АСПЕКТИ МЕТРОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОБЛІКУ ХАРЧОВОЇ І ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНОЇ ПРОДУКЦІЇ», Збірник наукових праць Одеської державної академії технічного регулювання та якості, вип. 2 (3), с. 10-12, Груд 2013.

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають

1 2 3 4 5 > >>